Dienstenaanbod

Wat kan wzc Sint-Jozef jou bieden?

Heb jij nood aan extra zorgen? Dan is wzc Sint-Jozef de ideale plaats om te wonen. Dankzij het uitgebreid dienstenaanbod van Sint-Jozef, hebben we voor iedere 65-plusser de perfecte oplossing. Daardoor bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven!

dienstenaanbod wzc

Woonzorgcentrum

Een eigen kamer met het nodige comfort waar jij als 65-plusser, al dan niet met partner, kan wonen. Of je nu veel of weinig zorgen nodig hebt, wzc Sint-Jozef gaat met jouw in dialoog over de zorg die bij jou past!

dienstenaanbod kortverblijf

Kortverblijf

Moet je revalideren na een ziekenhuisopname? Dan kan je terecht in één van onze kamers voor kortverblijf. Ook om mantelzorgers tijdelijk te ontlasten ben je welkom bij wzc Sint-Jozef.

dienstenaanbod assistentiewoning

Assistentiewoning

Wil jij graag zelfstandig blijven wonen maar heb je toch nood aan extra zorg? Dan is een serviceflat of assistentiewoning in het wzc Sint-Jozef de oplossing!

dienstenaanbod dagcentrum

Dagcentrum

In ons dagcentrum ‘De Buurt’ kan jij terecht voor net dat tikkeltje extra zorg of begeleiding. Wij zorgen, samen met en in dialoog met jou, voor een zinvolle dagbesteding zodat jij iedere dag anders beleeft!

dienstenaanbod extra

Extra dienstverlening

Moet je revalideren na een ziekenhuisopname? Dan kan je in één van onze kamers voor kortverblijf. Ook om mantelzorgers tijdelijk te ontlasten ben je welkom bij wzc Sint-Jozef.

 • Lynn Vanhoof

  Wat mag je verwachten van ons?

  Doordat we werken met kleine, zelforganiserende teams kennen we de bewoners echt heel goed. Daardoor kunnen we meer voor hen betekenen. Ik vind het fijn dat de bewoners content en gelukkig zijn. Dat is uiteindelijk waarvoor we het allemaal doen.
  Lynn Vanhoof
  Afdelingscoach
 • Leen Plessers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om samen met de Zorgtoppers en de bewoners op pad te gaan en samen met hen de visie 'een thuis met een ziel' waar te maken. Dat gaat stap voor stap, maar we maken het wel steeds samen waar.
  Leen Plessers
  Woonzorgcoördinator
 • Melissa Drees

  Wat mag je verwachten van ons?

  De huiselijkheid is de grootste troef van Sint-Jozef. In dit huis zetten ze sterk in op sterrollen waardoor ze de talenten van de Zorgtoppers in de kijker zetten en verder uitbouwen. Niet alleen de Zorgtoppers, maar ook de bewoners worden bij elk aspect betrokken dankzij het Tubbemodel. Door die grote betrokkenheid vormt iedere afdeling één groot huisgezin.
  Melissa Drees
  Afdelingscoach
 • Jef

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Alles wordt hier voor mij geregeld, ze zorgen goed voor mij. Wandelingen maken in de mooie tuin is mijn favoriete bezigheid.
  Jef
  Bewoner van het wzc
 • Lene

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan hier meedoen aan heel wat leuke activiteiten: petanquen, zingen, biljarten... ik doe het allemaal even graag!
  Lene
  Bewoonster van het wzc
 • Katho & Mathieu

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier heel rustig wonen. We kunnen samen slapen en mochten onze kamer zelf inrichten met onze eigen spulletjes.
  Katho & Mathieu
  Bewoners van het wzc
 • Werkgroep kwaliteit bewoners

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In de coronajaren heeft het vreselijk gestormd maar doordat we samen een stevig schip vormen, trotseren we alle coronagolven. Door te luisteren, elkaar te respecteren en samen te werken blijven we trots overeind!'
  Werkgroep kwaliteit bewoners
  WZC Sint-Jozef

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 80 03 50
phone