Kortverblijf bij Sint-Jozef

Bij wzc Sint-Jozef is er plaats voor tien bewoners in het kortverblijf. Heb je nood aan tijdelijke opvang? Dan kan je hier terecht. Het kortverblijf in Sint-Jozef is voor bewoners die revalideren na een operatie of om de mantelzorger van de bewoner tijdelijk te ontlasten. Een kortverblijf kan 90 dagen per jaar duren en maximaal 60 dagen na elkaar. In het kortverblijf heb je een eenpersoonskamer ter beschikking en bieden we uiteraard zorg op maat. Quality time en een geborgen sfeer staan centraal bij wzc Sint-Jozef.

Prijzen

(Geldig vanaf 01/05/2023)

 • Eenpersoonskamer: € 72,27  – € 74,17  per dag voor een bemeubelde éénpersoonskamer en de nodige verzorging.

Inbegrepen: voeding en verzorging, incontinentiemateriaal, basisverzorgingsmateriaal, was van het bedlinnen en onderhoud van de kamer.

Niet inbegrepen: kosten van de huisarts, kinesitherapiebehandeling, apotheek, kapper, pedicure, persoonlijke was en telefoonkosten.

Een tussenkomst van het ziekenfonds is mogelijk.

Reserveren

Indien je op zoek bent naar een kortverblijf of een kortverblijf wilt vastleggen voor in de toekomst, neem dan contact op met de sociale dienst (011 80 03 50) van ons woonzorgcentrum. Zij geven je graag meer informatie.

 • Lynn Vanhoof

  Wat mag je verwachten van ons?

  Doordat we werken met kleine, zelforganiserende teams kennen we de bewoners echt heel goed. Daardoor kunnen we meer voor hen betekenen. Ik vind het fijn dat de bewoners content en gelukkig zijn. Dat is uiteindelijk waarvoor we het allemaal doen.
  Lynn Vanhoof
  Afdelingscoach
 • Leen Plessers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ik vind het fijn om samen met de Zorgtoppers en de bewoners op pad te gaan en samen met hen de visie 'een thuis met een ziel' waar te maken. Dat gaat stap voor stap, maar we maken het wel steeds samen waar.
  Leen Plessers
  Woonzorgcoördinator
 • Melissa Drees

  Wat mag je verwachten van ons?

  De huiselijkheid is de grootste troef van Sint-Jozef. In dit huis zetten ze sterk in op sterrollen waardoor ze de talenten van de Zorgtoppers in de kijker zetten en verder uitbouwen. Niet alleen de Zorgtoppers, maar ook de bewoners worden bij elk aspect betrokken dankzij het Tubbemodel. Door die grote betrokkenheid vormt iedere afdeling één groot huisgezin.
  Melissa Drees
  Afdelingscoach
 • Jef

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Alles wordt hier voor mij geregeld, ze zorgen goed voor mij. Wandelingen maken in de mooie tuin is mijn favoriete bezigheid.
  Jef
  Bewoner van het wzc
 • Lene

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Je kan hier meedoen aan heel wat leuke activiteiten: petanquen, zingen, biljarten... ik doe het allemaal even graag!
  Lene
  Bewoonster van het wzc
 • Katho & Mathieu

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier heel rustig wonen. We kunnen samen slapen en mochten onze kamer zelf inrichten met onze eigen spulletjes.
  Katho & Mathieu
  Bewoners van het wzc
 • Werkgroep kwaliteit bewoners

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  In de coronajaren heeft het vreselijk gestormd maar doordat we samen een stevig schip vormen, trotseren we alle coronagolven. Door te luisteren, elkaar te respecteren en samen te werken blijven we trots overeind!'
  Werkgroep kwaliteit bewoners
  WZC Sint-Jozef

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011 80 03 50
phone