Kom thuis

Sint-Jozef zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt!

Ben jij op zoek naar een gezellige en veilige thuis waar je helemaal tot rust komt? Dan is wzc Sint-Jozef iets voor jou. Ontdek hieronder welke stappen je moet ondernemen om van Sint-Jozef jouw thuis te maken!

1

Interesse? Contacteer de sociale dienst

Wanneer je interesse hebt om jouw toekomstige thuis te ontdekken, neem dan contact op met de sociale dienst voor meer informatie. Jouw vraag komt terecht bij de juiste verantwoordelijke. We zoeken samen naar een geschikt moment om ons woonzorgcentrum te bezoeken.

2

Een rondleiding in ons kleurrijk woonzorgcentrum

Tijdens de rondleiding leggen we je graag in geuren en kleuren uit wat er te beleven valt bij Sint-Jozef. We geven antwoord op al jouw vragen!

3

Vul het inschrijvingsformulier in

Ben je helemaal overtuigd na ons gesprek en het bezoek aan Sint-Jozef? We vullen graag samen met jou alvast de nodige papieren in. Zo kom je meteen op de wachtlijst.

4

Opnamebeleid en beschikbaarheid

Je komt terecht op de wachtlijst. Bewoners uit de gemeente Pelt krijgen voorrang. Rekening houdend met het opnamebeleid en de beschikbaarheid van een kamer ben jij meer dan welkom in ons woonzorgcentrum.

5

Sint-Jozef, jouw gezellige thuis

Indien er een kamer vrij is, bellen we je op. In het wzc kijken we naar je zorgnood en de inschrijvingsdatum. Sta je op de wachtlijst voor een assistentiewoning? Dan bellen we je chronologisch op. Je mag jouw toekomstige kamer of serviceflat nog een keertje komen bezichtigen. Wanneer jij groen licht geeft, brengen we de laatste administratieve handelingen in orde zodat jij onmiddellijk kan inhuizen. Ook geven we graag nog een woordje uitleg over het reilen en zeilen in ons woonzorgcentrum. Voor jong en oud valt hier ontzettend veel te beleven. Zo bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven! Samen zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt bij Sint-Jozef!

Wil jij ons komen bezoeken om zelf de sfeer op te snuiven? Laat het ons weten!

011 80 03 50
phone