Een brief van hondje Wannes


Dag lieve genieters van dagopvang De Buurt

Wat gebeurt er toch allemaal? Ik kan het niet goed vatten. Ik mag niet meer naar de dagopvang. Het liefst zou ik jullie ’s morgens willen begroeten (want soms krijg ik dan een lekkere beloning). Ik heb vernomen dat er in de wereld een corona-virus is, dat mensen erg ziek kan maken. Honden krijgen het niet en kunnen het ook niet verder geven, wOEF. Tijdelijk ga ik nu naar mijn vriend Thor, de golden retriever. Samen kunnen we ravotten en wandelingen maken. Mijn baasjes zijn druk bezig in het woonzorgcentrum. Nog een heel belangrijke vraag: Hoe is het met jullie? Krijgen jullie je dag gevuld? Gebeuren er ook nieuwe dingen? Ik wil het heel graag horen!

 

Lieve groeten,
van jullie gezelschapshond
Wannes

Aankomende events
Skype en Raamtelefoneren

Beste familieleden en mantelzorgers,Op al onze afdelingen werd ondertussen skype geïnstalleerd zodat jullie gedurende deze moeilijke corona-tijden toch contact kunnen houden met onze bewoners. Onze begeleiders wonen en leven zullen hiervoor contact met jullie

Lees meer
Groetjes van 't Rozeke!

#tousensemble! Samen staan wij sterker Als een team gaan wij dit aan Als alles in de wereld omvalt, blijven wij er samen voor gaan. Groetjes,de bewoners en medewerkers van 't Rozeke

Lees meer
Warme telefoontjes voor 't Heike

In deze moeilijke corona-tijden zorgt een telefoontje voor een stralende lach op het gezicht van de bewoners van 't Heike.

Lees meer
Skypehoek op 't Gehucht

Afdeling 't Gehucht installeerde als eerste afdeling een skypehoekje waar bewoners naar hartenlust kunnen skypen met hun familie.   

Lees meer