Serviceflat onmiddellijk beschikbaar!

Serviceflat(s) onmiddellijk beschikbaar!

De zandberg 8/2, 3910 Pelt
Dagprijs 1-persoonsflat:  € 26,37 per dag
Dagprijs 2-persoonsflat:  € 26,37 per dag

Rustig gelegen assistentiewoning te huur in het centrum van Neerpelt. Residentie 'De zandberg'  bevindt zich op 500 meter van het woon-zorgcentrum. Via de belbushalte voor de deur, kan u makkelijk overal geraken. Deze residentie bevindt zich op wandelafstand van de winkels en het centrum van Neerpelt. U houdt zelf de touwtjes in handen maar alles is aangepast zodat ook de minder mobiele bewoner hier kan blijven wonen. Via het noodoproepsysteem beschikt u in geval van nood 24/7 over professionele hulp. Met het aanmeldingssysteem kunnen wij iedere dag nagaan of alles in orde is met u. 

De flat heeft een ruime inkomhal met inbouwkasten. De mogelijkheid bestaat om hier uw wasmachine in te plaatsen, de stofzuiger op te bergen en andere spullen buiten het zicht te plaatsen. De ruime living beschikt over grote ramen, waardoor u kan genieten van voldoende daglicht. Aansluitend met de living kan u op het terras genieten van de zon. Ook op het terras is er opbergruimte voorzien. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap en inbouwfrigo. U heeft de mogelijkheid om een oven of microgolf te plaatsen. Er is ook ruimte om een tafel en stoelen te plaatsen. De ruime slaapkamer biedt mogelijkheid tot het plaatsen van een tweepersoonsbed en ruime kast. Aansluitend met de slaapkamer bevindt zich de ergonomische badkamer. Deze is uitgerust met een inloopdouche, douchezitje, handvaten, toilet, lavabo en opbergruimte.

Iedere dinsdag kan u in de gezamenlijke ruimte van de zandberg genieten van activiteiten georganiseerd door het woonzorgcentrum. In de zomer kan u hier samen met andere bewoners genieten van de tuin. De gezamenlijke ruimte kan ook gebruikt worden voor het organiseren van feestjes.

AANTAL SERVICEFLATS (IN COMPLEX): 17

ERKEND DOOR AGENTSCHAP Z&G: JA

INFORMATIE OVER DE FLAT: 

Volwaardige keuken
Inbouwkasten aanwezig
Aansluiting wasmachine
Telefoonaansluiting
Internetaansluiting
Huisdier toegelaten
Roken toegelaten op eigen serviceflat 

TOEGANKELIJKHEID: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen 

LIGGING / OMGEVING: 
Ligging binnen centrum
Rustige omgeving
Openbaar vervoer op wandelafstand
Winkels op wandelafstand

DIENSTEN: 
Eigen Traiteursdienst/keuken
Eigen interne krant
Onthaalbrochure
Animatie

AANVULLENDE DIENSTEN: 
Iedere dinsdagnamiddag vindt er in de gezamenlijke ruimte een sfeervolle namiddag plaats.

INFRASTRUCTUUR: 
Gemeenschappelijke ruimte (TV/ontspanning)
Gemeenschappelijk terras
Parking bewoners (al dan niet extra te betalen)
Parking bezoekers 

AANVULLENDE INFRASTRUCTUUR: 
Deze assistentiewoning beschikt over een balkon.

 

OPPERVLAKTE 1-PERSOONS FLAT : 62m²

 

OPPERVLAKTE 2-PERSOONS FLAT : 62m²

 OPPERVLAKTE TERRAS VAN DE FLAT ZELF (INDIEN AANWEZIG): 12m²

 

Recent nieuws
Nieuwe schilderijen

  Heb jij het ook al opgemerkt? De foto's in de gangen hebben plaatsgemaakt voor nieuwe schilderijen. Tot en met februari 2019 fleuren de werken van Eliane Van Baelen de gangen van ons woon- en zorgcentrum op. Haar expositie werd getiteld als 'Ongeremd

Lees meer
WZC Sint-Jozef als kiesbureau

  Op 14 oktober zijn het weer verkiezingen voor de gemeenteraad en provincieraad. Op 15 september worden alle kiezerslijsten bekend gemaakt. De verkiezingen zullen deze keer ook doorgaan in ons woon- en zorgcentrum. Onze bewoners en nog 700 andere inwoners van Neerpelt

Lees meer