Update bezoek in WZC Sint-Jozef

Beste,

Na de veiligheidsraad  van woensdag 24 juni kregen wij het advies van het agentschap Zorg en Gezondheid om in functie van de haalbaarheid en draagkracht van ons woonzorgcentrum te onderzoeken in welke mate de bezoekregeling en het toelaten van kapsters, pedicures, vrijwilligers, … kan uitgebreid worden.

Ik besef dat de nood aan sociale contacten groot is, maar we moeten ook goed beseffen dat  het coronavirus nog steeds aanwezig is.  Onze bewoners behoren tot de meest risicovolle  groep en wij dragen met zijn allen de grote verantwoordelijkheid om de risico's op besmetting  tot een minimum te beperken.

Wij willen maximaal inzetten om de verruiming van de sociale contacten en zouden graag zo vlug mogelijk terugkeren naar de bezoekregeling  van voor de coronacrisis. Als bezoeker kan je daaraan meewerken door het handelen naar de voorzorgsmaatregelen als een vanzelfsprekendheid aan te nemen. Met die voorzorgsmaatregelen bedoel ik dat bij het betreden van het woonzorgcentrum elke bezoeker zijn/haar handen ontsmet, zich registreert en een mondmasker draagt. Van zodra die gewoonte voor iedereen vanzelfsprekend is kunnen wij jullie terug van 's morgens tot 's avonds u verwelkomen. Voorlopig is bezoek elke werkdag van 9 tot 17 uur mogelijk en verruimen wij in het weekend de bezoekregeling op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.

Tenslotte wil ik nogmaals beroep doen op ieders verantwoordelijkheidszin. Enkel door zich te houden aan de voorzorgsmaatregelen kunnen wij verdere stappen zetten in de versoepeling van de bezoekregeling. Wij wensen iedereen fijne en warme contacten!

Jos Claes, campusdirecteur WZC Sint-Jozef

 

 

Recent nieuws
Onze gedragscode voor bezoekers

Tot op heden zijn wij gespaard gebleven van het coronavirus. Wij hopen dat dit zo blijft. Dit kan alleen maar met de hulp van jullie allemaal. Ter herinnering: de gedragscode die momenteel in WZC Sint-Jozef geldt, leest u hier. Bij één van de volgende

Lees meer
Nieuwe richtlijnen bezoek

De recente snelle toename van het aantal coronabesmettingen baart ons zorgen. Met zijn allen willen wij besmettingen in WZC Sint jozef voorkomen. U kan ons daarbij helpen door volgende richtlijnen nauwgezet op te volgen:  Maximum twee personen per

Lees meer