Bezoek in WZC Sint-Jozef

Beste familie, mantelzorger,

De enorme stijging van het aantal COVID-19 besmette landgenoten verplicht ons tot nog meer voorzichtigheid en bijkomende maatregelen. Daarom zijn vanaf vandaag 13/10/2020 in ons WZCvolgende richtlijnen van kracht:

  • Een medewerker van de afdeling waar uw familielid verblijft, zal u contacteren om af te spreken wie tot uw familiale bubbel behoort. Enkel deze familieleden of mantelzorgers mogen op bezoek komen.
  • Er mag maximum één bezoeker gelijktijdig aanwezig zijn.
  • Alle bezoeken zijn beschermde bezoeken. Dat wil zeggen dat alle bezoekers steeds een mondmasker dragen. Dus ook op de kamer!
  • De cafetaria blijft geopend voor de bewoners en hun bezoeker. Dus enkel tafels van 2 personen zijn mogelijk.
  • Bezoek is mogelijk alle dagen van de week.
  • Bezoek is niet mogelijk als u zich ziek voelt of in contact geweest bent met een besmet persoon.

Samen staan we sterk!

 

 

Recent nieuws
Update COVID-19 WZC Sint-Jozef

Beste bewoner, familie, mantelzorger, Dat wij onze inspanningen om de risico's  op een besmetting met het coronavirus nog een tijdje moeten volhouden, is stillaan duidelijk geworden. Volhouden is de boodschap. Wij merken echter dat het moeilijker en moeilijker wordt om vol

Lees meer
Update COVID-19 maatregelen CVD De Buurt

Beste genieter van CVD De Buurt en familie,  De tweede coronagolf raast door het land. Toch heeft de overheid beslist om de Centra Voor Dagverzorging NIET te sluiten. En daar zijn we blij om.We vinden het belangrijk jullie een

Lees meer