Update COVID-19 WZC Sint-Jozef

Beste bewoner, familie, mantelzorger,

Dat wij nog niet verlost zijn van het coronavirus ervaren wij in WZC Sint Jozef nog steeds. Op onze afdeling voor kortverblijf 't Passantje verblijven momenteel drie bewoners die op 13.04.2021 positief getest werden op corona.  Ondanks de hoge vaccinatiegraad in ons woonzorgcentrum blijft waakzaamheid geboden!

De bewoners, famillies en mantelzorgers van 't Passantje werden geïnformeerd over de extra voorzorgsmaatregelen die op die afdeling van kracht zijn. Op 20 april 2021 worden de bewoners en medewerkers van 't Passantje opnieuw getest. Wij doen al het nodige om ervoor te zorgen dat dan iedereen negatieve testuitslag heeft. Duimen maar!

Wij willen nogmaals aan iedereen vragen om, in het vooruitzicht van de vrijheid, nog een laatste inspanning te leveren om het virus klein te krijgen door u te houden aan de voorzorgsmaatregelen :

  • Draag een mondmasker in het rusthuis.
  • Er zijn twee vaste bezoekers die wekelijks mogen wisselen.
  • De vaste bezoekers mogen niet gelijktijdig aanwezig zijn.
  • Hou afstand!
  • Maak tijdens uw bezoek bij voorkeur buiten een wandeling.

Hopende op spoedige warme ontmoetingen!

Recent nieuws
't Passantje uit quarantaine

Onze dag kan niet meer stukWij zijn uit quarantaineWat een gelukkig geluk! Bewoners en zorgtoppers van 't Passantje

Lees meer
Sint-Jozef feest: 'Lieve mensen, wij willen jullie kro-KUSSEN!

Op 19 maart vieren wij in WZC Sint-Jozef onze patroonheilige Sint-Jozef met een lekkere feestmaaltijd op de afdelingén de spreuk: 'Lieve mensen, wij willen julllie kro-KUSSEN!'Een veelzeggende spreuk in deze coronatijden want kussen en knuffelen, daar wachten we voorlopig

Lees meer