Nieuwe schilderijen

 

Heb jij het ook al opgemerkt? De foto's in de gangen hebben plaatsgemaakt voor nieuwe schilderijen. Tot en met februari 2019 fleuren de werken van Eliane Van Baelen de gangen van ons woon- en zorgcentrum op. Haar expositie werd getiteld als 'Ongeremd loslaten'. 

Eliane schildert vanuit een positief gevoel. Ze haalt onder meer inspiratie uit alledaagse dingen, mensen, natuur, etc. Gemengde tehniek en acrylverf zijn haar meest gebruikte ingrediënten op grote of kleine doeken. Haar schilderijen ontstaan via expressie, kleur, ritmiek en compositie. Al dan niet improviserend. 

Eliane volgde gedurende enkele jaren verschillende korte cursussen schildertechnieken. In 1995 startte ze aan de hogere opleiding schilderen aan Kunstacademie Noord-Limburg, die ze in 2002 met succes afrondde. Tot vandaag neemt ze nog steeds met veel goesting de kwast vast. 

 

Meer informatie

Eliane Van Baelen
3910 Neerpelt

elianevanbaelen@scarlet.be
www.eliane.exto.be
0473 62 93 32

 

Recent nieuws
WZC Sint-Jozef als kiesbureau

  Op 14 oktober zijn het weer verkiezingen voor de gemeenteraad en provincieraad. Op 15 september worden alle kiezerslijsten bekend gemaakt. De verkiezingen zullen deze keer ook doorgaan in ons woon- en zorgcentrum. Onze bewoners en nog 700 andere inwoners van Neerpelt

Lees meer
Afsluiting van de vakantie

  Op 24 augustus sloten we de vakantie af in Zuid-Afrikaanse sfeer. Oscar en Patrick Thijs van Kundabuffi Cultuur in Beweging brachten voor ons een verteltheater over Afrika waarin klank en muziek centraal stonden. Ook brachten ze allerhande attributen mee die we nog nooit

Lees meer