Partners in zorg

Partners in zorg

 

Integro VZW

VZW Integro is een overkoepelende organisatie van non-profit en christelijk geïnspireerde woonzorgcentra waar het welzijn van de bewoner centraal staat. Het is een samenwerkingsverband tussen woon- en zorgcentra Zusters Augustinussen (gelegen te Hamont, Overpelt, Alken en Sint-Truiden), Woon- en Zorgcentrum De Voorzienigheid te Bocholt, Woonzorgcentrum Het Park te Neeroeteren, Woonzorgcentrum De Olijfboom te Genk, en Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef Neerpelt.

 

Contact

Integro VZW
Dorpsstraat 58
3900 Overpelt

011 80 56 50
info@integrozorg.eu
www.integrozorg.eu

 

SIOL

VZW Samenwerkende Initiatieven Ouderenzorg Limburg is een netwerk van samenwerkende initiatieven voor ouderenzorg binnen Limburg. Deze samenwerking zal leiden tot een meerwaarde voor alle partners met duurzame resultaten en meer effectiviteit en efficiëntie, zodat onze slagkracht zal toenemen. Hierdoor zullen de werkdruk en stress afnemen en plaatsmaken voor werken met goesting. SIOL weerspiegelt onze innovatieve organisatie.

 

MEER INFORMATIE

Klik hier voor een artikel uit Flanders Synergy (pg. 6-9) over de innovatieve organisatie in WZC Sint-Jozef.

Lezing Dementie

  Wanneer? Woensdag 28 november 2018 om 20.00 uur in de bibliotheek van Neerpelt Deelnemen gratis, inschrijven kan bij lieve.mannaerts@sintjozefneerpelt.be Deze lezing is in opvolging van onze dementiekoffer, die voorgesteld werd op Werelddementiedag (20 september 2018).

Lees meer
Nieuwe schilderijen

  Heb jij het ook al opgemerkt? De foto's in de gangen hebben plaatsgemaakt voor nieuwe schilderijen. Tot en met februari 2019 fleuren de werken van Eliane Van Baelen de gangen van ons woon- en zorgcentrum op. Haar expositie werd getiteld als 'Ongeremd

Lees meer