Privacy Policy

PRIVACYREGLEMENT VOOR RESIDENTEN 

AANVRAAGDOCUMENT PERSOONSGEGEVENS VZW INTEGRO

VZW Integro hecht belang aan uw privacy.

In geval de gebruiker van de website om persoonlijke informatie gevraagd wordt:

De verantwoordelijke voor de verwerking, VZW Integro, Dorpsstraat 58, 3900 Pelt, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 en de Europese Verordening van 25 mei 2016 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden: antwoord op uw contactaanvraag, ons residentenbeheer, aanwerving van medewerkers, eventueel versturen van nieuwsbrieven, om U op de hoogte te houden van onze activiteiten, ...)

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan VZW Integro, Dorpsstraat 58, 3900 Pelt, email DPO@integrozorg.eu, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden. Enkel indien er specifiek door U wordt om gevraagd, zullen we uw gegevens delen met anderen (bv ander zorginstelling).

VZW Integro kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de Integro-website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Het gebruik van cookies:

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

 

Oproep: Blijf je houden aan de corona-maatregelen!

Beste bewoner, familie, mantelzorger, Op 8 januari 2021 werden onze bewoners voor een eerste keer gevaccineerd. Indien alles verloopt zoals gepland zijn zowel bewoners als medewerkers tegen half februari twee maal gevacineerd en zijn wij tegen eind februari beschermd tegen het

Lees meer
Een hoopvolle vaccinatiedag voor WZC Sint-Jozef!

De eerste vaccinatie voor onze bewoners en een groep medewerkers is vlot verlopen. Een dikke dankjewel aan het vaccinatieteam, CRA en medewerkers voor het goede verloop.Ook goed nieuws i.v.m. de collectieve testing van medewerkers. Onze medewerkers werden negatief getest op

Lees meer