Over Sint-Jozef

Over woonzorgcentrum Sint-Jozef

Dankzij onze jarenlange ervaring is woonzorgcentrum Sint-Jozef vandaag een vaste waarde in Pelt. Iedere Zorgtopper werkt met veel passie om samen met de bewoners een warm(e) (t)huis te creëren. Zowel ouderen met een matige tot zware zorgbehoefte als senioren met een dementieproblematiek kunnen bij ons terecht. Of een bewoner nu veel of weinig zorgen nodig heeft, onze Zorgtoppers staan iedere dag voor hen klaar! Dankzij onze zorg op maat hebben wij verschillende mogelijkheden waardoor we samen met iedere oudere aan een kleurrijk leven bouwen in ons woonzorgcentrum. Zo beschikt Sint-Jozef over:

  • Een woonzorgcentrum waar de bewoners elk hun eigen stekje hebben en alle zorgen krijgen die ze nodig hebben.
  • Assistentiewoningen of serviceflats waar de bewoners nog zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen. Onze Zorgtoppers zijn steeds in de buurt waardoor we dag en nacht assistentie garanderen!
  • Een dagcentrum ‘De Buurt’ waar ouderen hun dag op een zinvolle manier invullen. Op die manier beleven zij elke dag anders en houden ze de touwtjes van hun leven volledig zelf in handen!
  • Een kortverblijf waar 10 bewoners tijdelijk kunnen verblijven voor een revalidatie na een ziekenhuisopname of om mantelzorgers te ontlasten.
  • Extra dienstverlening met onder andere een kapsalon, sociaal restaurant, gezellige cafetaria en ontspanningsactiviteiten.

011 80 03 50
phone