Troeven

Troeven voor jou als bewoner

In wzc Sint-Jozef dragen we participatie en inspraak van bewoners, hun naasten en onze medewerkers hoog in het vaandel. Wij trokken dan ook naar onze bewoners, familie en Zorgtoppers met de vraag: ‘Wat zijn de troeven van wzc Sint-Jozef?’

Samen selecteerden we onderstaande troeven:

(T)huis met een ziel

Wzc Sint-Jozef is een thuis met een ziel. Die visie merk jij als bewoner in alledaagse dingen.

Kleinschalig wonen

We kiezen bewust om kleinschalig te werken in een ruime, huiselijke omgeving. Samen met jou en je familie creëren we een huis met een ziel. Huiselijkheid en privacy staan daarbij centraal.

Open huis

Wzc Sint-Jozef ligt pal in het bruisende centrum van Pelt. Er valt heel wat te beleven. We zijn een ontmoetingsplek en open huis voor jou en je geliefden.

Bewonersparticipatie en inspraak

We betrekken jou zoveel mogelijk bij de werking van ons woonzorgcentrum. Je krijgt inspraak bij beslissingen over het dagelijkse leven in het wzc.

Relatiegerichte zorg

In wzc Sint-Jozef willen we jou en je naasten heel graag leren kennen. We willen weten wat voor jou nu écht belangrijk is.

Samen mens in dementiezorg

Heb jij last van geheugenproblemen? Dan kan je terecht in onze gespecialiseerde woonomgevingen. Samen gaan we op zoek naar wat nog wél kan en wat écht belangrijk is voor jou.

Woonzorgleefplan

Jij kan jouw leven LEVEN in wzc Sint-Jozef. Jij staat mee aan het roer en bepaalt wat jij wil doen. De afspraken die we daarrond maken, schrijven we uit in jouw persoonlijke woonzorgleefplan.

In gesprek over levenseinde

Thema’s zoals het leven en jouw levenseinde zijn bespreekbaar in wzc Sint-Jozef. Je kan je wensen kenbaar maken in een zorggesprek. Wij luisteren graag naar jouw wensen en (zorg)noden.

011 80 03 50
phone